سه هزار
Advertisement
جدیدترین مطالب
Article Image
فصلنامه «گام سوم» شماره ۲

در این شماره مقالات متنوعی در موضوعات اقتصاد، آینده‌پژوهی، خانواده به همراه بخش‌های نوشتار، سیاست و پرونده‌ای با عنوان «داووس ۲۰۲۵» چاپ شده است.

Article Image
جستجو برای طول عمر هم‌اکنون به پایان رسیده است!

مطالعه‌ی افرادی که بیش از صد سال عمر می‌کنند می‌تواند راز زندگی طولانی‌تر و سالم‌تر را آشکار کند. اما آمارها داستان دیگری روایت می‌کنند.

Article Image
چطور بدون اینکه بدانیم از ما سوءاستفاده می‌شود؟

چقدر باید بگذرد تا بالاخره از جهنم شخصی خود بیدار شویم؟ چگونه از خواستن مرگ به خواستن زندگی رسیدم

Article Image
اضطراب اقلیمی در کودکان؛زنگ خطری برای والدین

وقتی کودکان و نوجوانان به آینده فکر می‌کنند، یک بار اضافی دارند: آن‌ها باید با آینده‌ی بیشتری نسبت به بزرگ‌ترها مواجه شوند.

پربازدیدترین مطالب
Article Image
هوش مصنوعی و سیاست: چگونه بفهمیم چه چیزی و چه کسی واقعی است؟

اگر خوش‌شانس باشیم، فناوری‌های جدید فقط باعث سردرگمی مختصری می‌شوند. وگرنه، حوزه سیاسی ما می‌تواند برای همیشه تغییر کند.

Article Image
انواع هوش، کاربردهای هوش هیجانی و تقویت آن در کودکان

ین مطلب نگاهی دارد به انواع هوش و نقش مهم آنها در زندگی روزمره و توانایی‌های شناختی انسان. همچنین مروری بر هوش هیجانی و کاربردها و روش‌های تقویت آن در کودکان.

Article Image
کاهش هدررفت غذا با اپلیکیشن موبایلی

اگرچه این اپلیکیشن غذای باقی‌مانده‌ی رستوران‌ها را ارزان در اختیار کاربران قرار می‌دهد، اما همچنان ابهاماتی درباره‌ی میزان واقعی کاهش هدررفت و استفاده‌ی تجاری برخی کسب‌وکارها از این سیستم وجود دارد.

...

نویسنده: فصلنامه                ۲۲ آذر ۱۴۰۳

تاثیر هوش مصنوعی بر زندگی کودکان

قابلیت‌های جذاب هوش مصنوعی می‌تواند کودکان را مشتاق یادگیری و تعامل موثر نماید به ویژه زمانی که فضای آموزش و سرگرمی مطابق با نیازهای فردی کودک، شخصی‌سازی می‌شود.

هوش مصنوعی (AI) به‌طور فزاینده‌ای در زندگی کودکان نفوذ کرده و تأثیرات عمیقی بر یادگیری، تعاملات اجتماعی و سلامت آن‌ها داشته است. از اپلیکیشن‌های آموزشی تا بازی‌های دیجیتال و روبات‌های هوشمند، این فناوری در شکل‌دهی رشد و توسعه کودکان نقش مهمی ایفا می‌کند. با وجود مزایای قابل‌توجه مانند ارتقای یادگیری و سرگرمی، هوش مصنوعی چالش‌هایی را نیز به همراه دارد، از جمله کاهش تعاملات انسانی و خطرات مرتبط با داده‌های کودکان. این چالش‌ها، به‌ویژه در دوران حساس رشد، اهمیت مدیریت آگاهانه تأثیرات این فناوری را افزایش می‌دهد.

در این مقاله، جنبه‌های مختلف تأثیرات هوش مصنوعی بر کودکان تا ده‌سالگی بررسی می‌شود. هدف، ارائه دیدگاهی جامع از فرصت‌ها و خطرات احتمالی این فناوری برای والدین، معلمان و سیاست‌گذاران به‌منظور حمایت از رشد سالم کودکان در عصر دیجیتال است.

یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها در زمینه هوش مصنوعی، به‌ویژه در مورد کودکان، مسئله حریم خصوصی و امنیت است. بسیاری از دستگاه‌های هوشمند و اپلیکیشن‌های آموزشی، اطلاعات زیادی از کودکان جمع‌آوری می‌کنند. این داده‌ها می‌توانند شامل اطلاعات شخصی، رفتار آنلاین و حتی تعاملات اجتماعی کودک باشند. در صورتی که این اطلاعات به‌درستی محافظت نشوند، خطراتی مانند نقض حریم خصوصی و سوءاستفاده از داده‌ها وجود دارد.

متن کامل را در شماره ۱ فصلنامه «گام سوم» بخوانید.


مطالب مرتبط