گزارشات تحلیلی
دیجیتالی شدن زنجیره تأمین: افزایش بهرهوری یا ریسک سایبری؟
مجمع جهانی اقتصاد تأکید میکند که با وجود پیشرفتهای دیجیتالی در اکوسیستمهای حملونقل و زنجیره تأمین، این فناوریها همچنین ریسکهای بیشتری برای امنیت سایبری ایجاد کردهاند. چالشها و راهحلها را در این مقاله بررسی کنید.
بازیگر پنهان انتشار اطلاعات نادرست کیست؟
اینترنت، باتلاقی از اطلاعات نادرست است که بزرگترین برندهای معروف و آژانسهای تبلیغاتیشان این باتلاق را با ریختن پول به داخل یک سیستم پیچیده و هزارتو که هیچکس واقعاً نمیداند چگونه کار میکند، تأمین مالی مینمایند.
جهان خسته از نابرابری و ثروتمندان
با تشدید بحرانهای محیطزیستی، اجتماعی و انسانی، جهان دیگر قادر به تحمل دو چیز نیست: ۱- هزینههای نابرابری اقتصادی ۲- جامعه ثروتمندان. کاهش نابرابری اقتصادی بهتنهایی درمانی برای این بحرانهای جهانی نیست، اما نقش محوری در حل همه آنها دارد.
آیا میتوان اهداف توسعه پایدار را هوشمندتر کرد؟
در مورد اهداف توسعه پایدار SDGs سازمان ملل متحد، گزینه تسلیم شدن وجود ندارد. با این حال، به شکل واضحی این برنامه جهانی برای پایان دادن به فقر و دستیابی به پایداری محیطی، کار نمیکند.
اطلاعات نادرست بلای جان دموکراسی
برخی منتقدان، مدعیاند که نگرانی از تهدیدات گسترش اطلاعات نادرست نوعی «وحشت اخلاقی» را منعکس میکند و این تهدید بیش از حد بزرگنمایی شده است و طبقهبندی اطلاعات به عنوان نادرست به طور کلی مشکلساز است زیرا تعیین حقیقت دشوار است. آنها میگویند مردم حق دارند به هر چه میخواهند باور داشته و آن را بیان کنند.
آینده مراقبتهای بهداشتی: ۸ روند کلیدی تا سال ۲۰۳۵
چالشهای صنعت سلامت در سال ۲۰۳۵ طاقتفرسا خواهند بود. این صنعت باید با مدلهای جدید، نقشهای جدید و قوانین جدید، چهرهای متفاوت به خود بگیرد. این مقاله بخشی از گزارش طراحی برای ۲۰۳۵ است که ایدههایی برای بازسازی نظام سلامت آمریکا پیشنهاد میدهد و مطالعه آن برای فعالان حوزه سلامت مفید خواهد بود.
رویکردی جدید برای درک اضطراب اقلیمی شما
بحران اقلیمی به یک بحران سلامت روانی تبدیل شده است. اما اضطراب زیستمحیطی لزوماً به عنوان یک بیماری شناخته نمیشود.
حقوق بشر، انسان بیطرف! هوش مصنوعی بیاطلاع!
امسال اعلامیه جهانی حقوق بشر 75 ساله میشود و هنوز عوامل بسیاری باعث نقض قوانین حقوق بشر میگردند. در این گزارش سعی شده است در مکالمه با ChatGPT ابعاد و دلایل این امر را دریابیم.
هوش مصنوعی چگونه بر جیب ما مسلط شد؟
ترفندهای قدیمی بازار و اقدامات روانشناسانه به مدد هوش مصنوعی، در اینترنت و شبکههای اجتماعی تلفیق و بازآفرینی شدند تا به دست خودمان اختیار و انتخابمان را واگذار کنیم. اما چگونه این اتفاق افتاد؟!
آینده مشاغل در ایران
انقلاب صنعتی چهارم تغییر انتظارات كارگران ـ مصرفكنندگان و كارفرمایان است. كه موجب نیاز فوری انتقال به انرژی سبز، بخش نیروی كار جدیدی را پیكرهبندی و بازآفرینی كرده و تقاضا برای مشاغل و مهارتهای جدید را تحریك میكند.