مقالات WIRED
صنعت بازی و شمشیر دو لبه هوش مصنوعی
بازیهای ویدیویی با قدرت هوش مصنوعی سریعتر تولید میشوند، اما این موضوع چه تاثیری بر کیفیت بازیها و آینده شغلی هنرمندان و کارگران صنعت بازیسازی دارد؟ این مقاله شما را به عمق این چالش میبرد.
تلاش اروپا برای بقا در عصر هوش مصنوعی
چتباتهای هوش مصنوعی غالبا با دادههای آمریکایی آموزش دیدهاند که در آینده میتواند موجب یکنواختی فرهنگی شود. در این وضعیت چه بر سر هویت منطقهای و اقتصادی اروپا میآید؟ آیا اروپا هنوز فرصتی برای رقابت با آمریکا و چین دارد؟
خدایان جدید هوا: ماجراجویی امارات در بارورسازی ابرها
در دل صحرای امارات، دانشمندان و مهندسان با فناوریهای نوین در تلاشاند تا ابرها را به فرمان خود درآورند و باران تولید کنند. اما آیا این فناوریها واقعاً قادر به مقابله با کمبود آب و خشکسالی هستند؟ در این مقاله، نگاهی دقیق به تاریخچه و چالشهای مربوط به بارورسازی ابرها و ادعاهای مطرحشده در این حوزه میاندازیم.
چرا ویدیوهای مرتبسازی اینقدر لذتبخش هستند؟
این مقاله به شما نشان میدهد چرا تماشای این ویدیوها انقدر جذاباند و چگونه میتوانند به چالشهای روانی ما مرتبط باشند. اما سوال دیگر این است که آیا میتوانند زندگیتان را تغییر دهد؟ پاسخ را در ادامه بخوانید.
قبل از گوگل، پاسخها از کجا میآمد؟
در دنیای پیش از اینترنت و گوگل، ارتشی از افراد واقعی به ما کمک میکردند تا اطلاعات مورد نیازمان را بیابیم. آن روزها، سرویسهای انسانی و روشهای سنتی بهجای گوگل مشغول کار بودند. این مقاله روایتی است از دنیایی بدون اینترنت که یافتن پاسخ هر سؤالی، ماجرای خاص خود را داشت.
بازیگر پنهان انتشار اطلاعات نادرست کیست؟
اینترنت، باتلاقی از اطلاعات نادرست است که بزرگترین برندهای معروف و آژانسهای تبلیغاتیشان این باتلاق را با ریختن پول به داخل یک سیستم پیچیده و هزارتو که هیچکس واقعاً نمیداند چگونه کار میکند، تأمین مالی مینمایند.
به عصر فئودالیسم تکنولوژیکی خوش آمدید
در آخرین کتاب یانیس واروفاکیس، وزیر سابق دارایی یونان، او استدلال میکند که شرکتهایی مانند اپل و متا کاربران خود را مانند رعیتهای مدرن مورد استفاده قرار دادهاند.
بهبود فرآیند آموزش با هوش مصنوعی، اما چگونه؟!
دانشآموزان متوجه میشوند که هوش مصنوعی واقعاً نه به آنها و حرفهایشان و نه حتی به قبولی یا مردود شدن در یک درس اهمیتی نمیدهد. در مقابل، دانشآموزان نیز واقعاً به ربات و آنچه فکر میکند اهمیت نخواهند داد. در این وضعیت حتی خوشبینترین طرفداران فناوری هم نمیگویند که آموزش را به رباتها بسپاریم، اما بحث سر این است که تا کجا باید پیش برویم.
آیا هوش مصنوعی به نفع نئونازیها تمام میشود؟
هوش مصنوعی ذاتاً افراطگرا و نفرتپراکن زمانی هولناک میگردد که توسط افراطگرایانی با تجربه دنیای فناوری ساخته شود. در این وضعیت، نه تنها فیلترهای تعدیل محتوا به راحتی کنار میروند بلکه آنها دیگر مصرفکننده ابزارهای هوش مصنوعی نخواهند بود بلکه به سازنده ابزارهایی بدل میشوند که هیچ مرز و محدودیتی ندارند.
چه میشد اگر هوش مصنوعی مسئول استخدام باشد؟!
هوش مصنوعی شاید شغل شما را تصاحب نکند اما میتواند جلوی استخدام شما را بگیرد. کتاب «الگوریتم» اثر هیلکه شلمن پرده از راز رباتهایی برمیدارد که بخش منابع انسانی استفاده میکنند. نرمافزارهایی که نه تنها تبعیض را گسترش میدهند، بلکه در پیدا کردن بهترین فرد برای شغل نیز شکست میخورند.
جنگ جدید آنلاین؛ انسانها بر علیه الگوریتمها
احساس میکنید الگوریتمهای اینستاگرام یا تیکتاک شما را کمی بیش از اندازه خوب میشناسند؟ این روزها واکنش منفی علیه مدیریت خودکار محتوا در حال افزایش است و پلتفرمهای جدید بدون الگوریتم در حال ظهور هستند.
رویکردی جدید برای درک اضطراب اقلیمی شما
بحران اقلیمی به یک بحران سلامت روانی تبدیل شده است. اما اضطراب زیستمحیطی لزوماً به عنوان یک بیماری شناخته نمیشود.
چگونه استعدادهای نسل Z را در شرکتها حفظ کنیم؟
کتابچه راهنمای قدیمی برای قدرت و کنترل، نمیتواند برای حفظ استعدادهای نسل Z کارآمد باشد. به جای اینکه کارفرمایان از یک نقشه بازی Tetris استفاده کنند، آنها باید از تجربه Roblox الهام بگیرند.